Aqua World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Aqua World

Ca in fiecare lume diferita, poti fi ceea ce iti doresti aici.Lumea se schimba treptat .Fi ceva, ce nu esti in realitate, vino in lumea noastra, lumea Rpg.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Subsemnata x-culesc

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Onde Calyope Elizabeth

Onde Calyope Elizabeth

Numarul mesajelor : 19
Data de inscriere : 09/05/2009

Subsemnata x-culesc Empty
MesajSubiect: Subsemnata x-culesc   Subsemnata x-culesc Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 8:57 pm

Ca nou venita trebuie sa va satisfac curiozitatea, nu? Cel putin pana la un animit punct.
Incepanad cu inceputul[repetite intentionata] nesemnificativ: Majoritatea ma cunoasteti drept Onde Calyope ELizabeth/Whiteangels. altii deloc. Pentru cei ce nu ma cunosc, caci pentru cei ce ma cunosc nu aduc nimic nou, sunt nevoita sa ma prezint deci: Mi se spune Calyope sau Dogma dramei paradoxale, va ganditi voi de ce, e cam evident. Am 13 ani, ma rog aproape 14[ati descoperit apa calda cu aceasta informatie, nu?] stau in..e stiti voi pata aia mare si mov de pe harta intitulata Bucuresti? Eh cautati cu lupa, poate ma vedeti, ma rog nu stiu de ce e mova era mai bine gri, aducea mai mult a realitate ce-i drept. Pacat ca jegul nu se poate exprima. Ce-mi place? Arta in general si eu ma ghidez dupa motto-ul "Arta-i o viata, invata s-o traiesti" Deci va dati seama, insa ca sa o aprofundez: Imi plac peisajele, imi palce sa le privesc mai mult singura peisajele, egoista din fire. Probabil marea intrebare, ce culoare imi place? Pai imi place rosul si gri-ul si imi plac nonculorile deobicei. Ador muzica, e o parte din mine ca si pianul si: desenul, literatura, pierdutul vremii. Imi palc si flori, cum ar fii: trandafiri[albi cu margini rosi, rosii, crem, negri] irisii, crini[paianjeni, regali, normali] acestea cel mai mult in principiu toate. Si cam atat, intrbari?[ma rog se gasesc destule daca stau sa ma gandesc, dar ma rog]
Sus In jos
Takumi

Takumi

Numarul mesajelor : 196

MesajSubiect: Re: Subsemnata x-culesc   Subsemnata x-culesc Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 9:02 pm

Buna mommy ...welcome pe forum . happy posting and no spam *e atat de fumat,nu?* Rolling Eyes
Sus In jos
Onde Calyope Elizabeth

Onde Calyope Elizabeth

MesajSubiect: Re: Subsemnata x-culesc   Subsemnata x-culesc Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 9:19 pm

Oh scumpule nu ma face atat de materna, imi strici imaginea de singuratica. fumat? Nu, mai bine spus nemuritor si interminabil, ma intreb cum ar fii ca alcoolul sau tigarile sa fie asa?:-?
Sus In jos
Takumi

Takumi

Numarul mesajelor : 196

MesajSubiect: Re: Subsemnata x-culesc   Subsemnata x-culesc Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 9:21 pm

ooo..ar fi perfect ...ar fi minunat ! atunci ar fi raiul pe pamant.
Sus In jos
Onde Calyope Elizabeth

Onde Calyope Elizabeth

MesajSubiect: Re: Subsemnata x-culesc   Subsemnata x-culesc Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 9:23 pm

Sau iadul sau mai degraba valea plangerii? cred ca a doua varianta
Sus In jos
Madara Uchiha
Admin
Madara Uchiha

Numarul mesajelor : 320
Varsta : 35

MesajSubiect: Re: Subsemnata x-culesc   Subsemnata x-culesc Icon_minitimeDum Mai 10, 2009 2:13 am

Bine ai venit >Very Happy< Very Happy Sper sa te distrezi
Sus In jos
https://aqa-world.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Subsemnata x-culesc   Subsemnata x-culesc Icon_minitime

Sus In jos

Subsemnata x-culesc
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aqua World :: Welcome :: Welcome-