Aqua World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Aqua World

Ca in fiecare lume diferita, poti fi ceea ce iti doresti aici.Lumea se schimba treptat .Fi ceva, ce nu esti in realitate, vino in lumea noastra, lumea Rpg.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Primerose ... Yea yea yea .

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Primerose

Primerose

Numarul mesajelor : 29
Data de inscriere : 11/05/2009

Primerose ... Yea yea yea . Empty
MesajSubiect: Primerose ... Yea yea yea .   Primerose ... Yea yea yea . Icon_minitimeLun Mai 11, 2009 11:03 pm

So, dude!
Primerose, 15 years old, Bucharest[ Deidentraich] .
Citesc foarte multe carti, ascult rock, [ aproape toate subgenurile] , de obicei cand ma plictisesc imi cumpar zgarzi pentru gat[ deja am 2 si urmeaza sa mi-o iau pe a treia].
Sunt un fan al stilului gothic, arta in general.
De obicei am talente geniale si devin seful echipei de graficieni la proiectele scoalre.

Intrebari sunt sigura c anu aveti, asa ca va spun : culoarea mea preferata este verde.
Sus In jos
Madara Uchiha
Admin
Madara Uchiha

Numarul mesajelor : 320
Data de inscriere : 09/05/2009
Varsta : 35

MesajSubiect: Re: Primerose ... Yea yea yea .   Primerose ... Yea yea yea . Icon_minitimeLun Mai 11, 2009 11:14 pm

Salut Primerose ,ma bucur ca esti aici Smile.postari placute.
Sus In jos
https://aqa-world.forumgratuit.ro
Primerose

Primerose

Numarul mesajelor : 29
Data de inscriere : 11/05/2009

MesajSubiect: Re: Primerose ... Yea yea yea .   Primerose ... Yea yea yea . Icon_minitimeLun Mai 11, 2009 11:15 pm

Multumesc geniule. Asta inseamna c ane vedem pe forum. Again, thx de intampinare baietas!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Primerose ... Yea yea yea .   Primerose ... Yea yea yea . Icon_minitime

Sus In jos

Primerose ... Yea yea yea .
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Aqua World :: Welcome :: Welcome-
Mergi direct la: